![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Aracınızda alarm çaldığında parklar yanmaktadır.Sinyal bağlama aracın sistemi müsaade etmediği için olmamaktadır.Cam kapatma kumandanızın kapama tuşuna basılı tuttuğunuzda çalışacaktır. İstemiş olduğunuz kılavuz mail adresinize gönderilmiştir. Ürünlerimizi kullandığınız için teşekkür eder,iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Centrum Ltd. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Gökhan]Merhaba,
Aracınızda alarm çaldığında parklar yanmaktadır.Sinyal bağlama aracın sistemi müsaade etmediği için olmamaktadır.Cam kapatma kumandanızın kapama tuşuna basılı tuttuğunuzda çalışacaktır. İstemiş olduğunuz kılavuz mail adresinize gönderilmiştir. Ürünlerimizi kullandığınız için teşekkür eder,iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Centrum Ltd.[/QUOTE] Merhaba, Yanıtınız için teşekkür ederim. Cam kapatma olayını bir türlü çalıştıramadım. Aracımın 4 camıda elektronik. Megane 3 HB Expression modeli. Acaba bu modelde desteklemiyor mu, yoksa servis bağlantıyı yapamamış olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler. |
|
|
||||
|
||||
|
Tekrar merhaba,
Aracınızın cam kaldırma sistemini devreye alabilmek için servisinizde program atılaması gerekmektedir.Ancak bu programda her modelde çalışmamaktadır.Cam kaldırma konusun servisinize danışmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla... Centrum Ltd. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Gökhan]Tekrar merhaba,
Aracınızın cam kaldırma sistemini devreye alabilmek için servisinizde program atılaması gerekmektedir.Ancak bu programda her modelde çalışmamaktadır.Cam kaldırma konusun servisinize danışmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla... Centrum Ltd.[/QUOTE] Teşekkür ederim Gökhan bey, Sanırım her modelden kastınız; yerli, ithal araç farkı. Benim araç yerli üretim. ithallerde aracın kendi özelliklerinde cam kaldırma bulunmakta. Yerlilerde koymamışlar. Ben bunu alarm ile yapabilir diye düşündüm. Yinede bir servise sorayım. İyi günler. |
|
|
|||
|
|||
|
grande punto 2006 model aracım var bu arac uzerıne 942 seri alarm baglandı
fakat benım bazı sorularım var bu araclara otomatık cam ve sunroof kapatma sıstemı takılabılıyormu ve takılan alarmın baglantı semalarını ve nasıl hassasıyet ayar yapabılecegımızı gosteren bır dokuman gonderebılırmısınız. ıyı calısmalar. |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Aracınıza cam kaldırma modülü uyum sağlamamaktadır. İstemiş olduğunuz döküman mail adresinize gönderilmiştir.İkinci kumandanıza yedek kumanda yaptıramazsınız. Ürünlerimizi kullandığınız için teşekkür eder,iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Centrum Ltd. |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba mail adresimi kontrol ettim henuz gelen bır dokuman yok tekrar kontorl edermısınız
sıstemde kayıtlı maıl adresım dısında exenjiu@gmail.com adresıne de gonderırmısınız. |
|
|
||||
|
||||
|
Vermiş olduğunuz mail adresine döküman gönderilmiştir.
Saygılarımızla... Centrum Ltd. |
![]() |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
| Modları Göster | |
|
|